Personvernerklæring – 100 Tecnologia

Oppdatert 17. november 2023.

Introduksjon og sammendrag

100 Tecnologia-nettstedet, tilgjengelig på https://100t.com.br, tilbyr et bredt spekter av innhold, inkludert oppdaterte nyheter og kampanjer for ulike produkter og tjenester. I tillegg presenterer den tilbud fra partnere, som leder brukerne til nettsteder som er relevante for deres interesser.

Vårt hovedfokus er å koble brukere med de mest passende tjenestene, som dekker områder som applikasjoner, underholdning, tips og teknologiske fremskritt.

Vi legger stor vekt på sikkerheten til dine personopplysninger. Våre retningslinjer for personvern gjenspeiler vår forpliktelse til å beskytte personvernet ditt og sikkerheten til informasjonen din.

For avklaring eller tilleggsinformasjon om dine rettigheter og alternativer, kan brukere få tilgang til vår personvernerklæring eller kontakte oss via e-post [email protected].

Omfanget av personvernreglene

100 Tecnologia fungerer som en plattform dedikert til innhold og promotering av produkter og tjenester, spesielt innen områder som applikasjoner og teknologiske innovasjoner. Dens funksjon er strengt salgsfremmende, uten å etablere direkte kontrakter med brukere.

Enhver kommersiell interaksjon mellom brukere og partnerannonsører foregår i miljøer utenfor 100 Tecnologia, som ikke ber om eller lagrer brukernes bank- eller økonomiske data. Nettstedets forhold til brukere er utelukkende basert på informasjon.

Det er viktig at brukere varsler 100 Tecnologia via e-post [email protected] hvis de mottar forespørsler om personopplysninger. Plattformen påtar seg intet ansvar for svindelforsøk utført av eksterne enheter.

Om samtykke

Når du bruker 100 Tecnologia, samtykker brukerne implisitt til vår personvernpolicy, som er avgjørende for å beskytte alle involverte parter. Hvis du ikke er enig i disse retningslinjene, anbefaler vi å ikke bruke tjenestene våre.

Det er viktig at denne policyen vurderes sammen med Vilkår for bruk, på grunn av juridiske aspekter. Disse dokumentene etablerer til sammen 100 Tecnologias praksis i forhold til datainnsamling og de tilsvarende forpliktelsene, som dekker både administrasjonen av nettstedet og dets bruk av brukere.

I. Informasjon vi samler inn

A. INFORMASJON SAMLET DIREKTE

Å surfe på 100 Tecnologia innebærer ikke automatisk innsamling av personopplysninger. Men for å få tilgang til eksklusivt innhold, kan brukere registrere seg og oppgi informasjon som navn, e-post, telefon og adresse.

Denne datainnsamlingen i begrensede områder lar 100 Tecnologia tilby personlig innhold og verifisere identiteten til brukere, enten de er enkeltpersoner eller selskaper. Dette hjelper deg også med å lage personlige strategier for hver bruker.

I tillegg samler vi inn personopplysninger når brukere kontakter 100 Tecnologia for å be om informasjon eller for å rapportere problemer. Disse dataene lagres for nettstedadministrasjon og kontroll.

B. INFORMASJON SAMLET IN AUTOMATISK

100 Tecnologia samler inn ikke bare personopplysninger frivillig gitt under registrering eller direkte kontakt, men også ikke-personlige data mens du surfer på nettstedet. Denne samlingen forbedrer brukeropplevelsen og veileder kampanjene til våre partnernettsteder.

Tilgangsposter (loggfiler) fanger opp informasjon som IP-adresser, nettlesertyper, Internett-leverandører, tilgangsdatoer og -klokkeslett, inn- og utgangssider og klikk som er gjort.

Vi bruker informasjonskapsler for å forstå brukerpreferanser. Informasjonskapsler sporer aktiviteter som klikk for å danne forbrukerprofiler. Dette hjelper oss med å tilpasse tilbud og opplevelser, øke relevansen og aksepten hos brukerne. Informasjonskapsler kan deaktiveres i brukernes operativsysteminnstillinger; Unnlatelse av å deaktivere innebærer samtykke til bruken.

C. INFORMASJON FRA EKSTERNE KILDER

100 Tecnologia bruker Google Analytics for å analysere bruken av nettstedet og forbedre brukeropplevelsen. Informasjonskapsler overvåker informasjon som besøkets lengde og tilgjengelige sider, med mer informasjon tilgjengelig på den offisielle nettsiden til Google Analytics.

Vi bruker også tredjepartsanalyser og informasjonskapsler for å generere engasjerende innhold ved å spore tid på nettstedet og besøkte sider. I testfaser av nye funksjoner hjelper informasjonskapsler med å opprettholde en konsistent opplevelse og evaluere nødvendige optimaliseringer.

For annonsering bruker vi Google AdSense, som bruker informasjonskapsler for å vise relevante annonser og begrense gjentakelsen av dem. Mer informasjon finner du i vanlige spørsmål til Google AdSense.

Reklame er en kilde til finansiering for nettstedet og fremtidig utvikling. Informasjonskapsler for adferdsreklame tar sikte på å vise deg relevante annonser. I tillegg hjelper tilknyttede sporingsinformasjonskapsler oss med å identifisere om en bruker ankom gjennom en partner, noe som tillater passende kreditt.

Partnerinformasjonskapsler administreres ikke av oss, men brukere kan deaktivere dem i deres operativsysteminnstillinger. Omdirigeringer til partnersider innebærer ikke et direkte forhold. Vår personvernpolicy er kun gyldig for besøk til 100 Tecnologia.

II. Hvordan vi bruker informasjonen din

100 Tecnologia bruker informasjonen innhentet gjennom nettstedet for å forbedre brukeropplevelsen og driftseffektiviteten. Det inkluderer:

  • Vedlikehold nettsiden for å sikre effektiv funksjonalitet.
  • Tilpass og utvide nettstedets tilbud, imøtekomme brukernes behov og preferanser.
  • Analyser brukerbruksmønstre for å justere nettsidens funksjonalitet og innhold.
  • Utvikle nye produkter, tjenester og funksjoner, tilpasset økende brukerkrav og teknologiske innovasjoner.
  • Samhandle direkte med brukere eller gjennom partnere, gi kundestøtte, nettsideoppdateringer og informasjon for markedsføring og kampanjer.
  • Send e-post om emner av interesse, for eksempel nyhetsbrev, kampanjer og andre kunngjøringer.
  • Identifisere og forhindre uredelige aktiviteter for å beskytte sikkerheten til nettstedet og integriteten til brukernes personlige opplysninger.

III. Forpliktelse til å beskytte informasjonen din

100 Tecnologia selger ikke brukerinformasjon. Men, som allerede nevnt, kan vi dele data med partnere for å forbedre brukeropplevelsen og utvikle strategier for våre produkter og tjenester. Brukere kan velge å ikke få informasjonen deres delt, i samsvar med den generelle databeskyttelsesloven (LGPD).

Vi gjentar vår forpliktelse til sikkerhet i datainnsamling og lagring, med sikte på å forbedre brukeropplevelsen og utvikle strategier, tjenester og produkter for nettstedet.

Vi erkjenner at fullstendig datasikkerhet på internett ikke er garantert. Derfor forbeholder 100 Tecnologia seg retten til å svare juridisk på ethvert databrudd fra ondsinnede tredjeparter.

IV. Utøvelse av dine rettigheter

1. Dine rettigheter

Personopplysninger samles inn av 100 Tecnologia kun når det er nødvendig for å yte en bestemt tjeneste. Denne innsamlingen gjøres rettferdig og lovlig, med full åpenhet og brukersamtykke, og vi avklarer formålet og bruken av disse dataene.

Du kan velge å ikke oppgi din personlige informasjon, men dette kan begrense vår mulighet til å tilby visse tjenester. Vi avslører ikke din personlige informasjon offentlig eller til tredjeparter med mindre det er lovpålagt. Hvis du ønsker å få dine personopplysninger slettet fra våre registre, vennligst kontakt oss.

2. Retningslinjer for oppbevaring av informasjon

100 Tecnologia lagrer informasjonen som samles inn kun i den perioden som er nødvendig for å yte den forespurte tjenesten. Data lagres med effektive sikkerhetstiltak for å forhindre tap, tyveri, uautorisert tilgang, avsløring, kopiering, bruk eller endring.

V. Generell databeskyttelseslov (LGPD)

I Brasil sikrer den generelle databeskyttelsesloven (LGPD) beskyttelsen av brukerdata på internett. I henhold til LGPD har brukere rett til å få tilgang til deres innsamlede data, be om at de slettes og ta rettslige skritt mot selskaper om nødvendig.

100 Tecnologia er forpliktet til å gi all nødvendig informasjon og legge til rette for hensiktsmessige prosedyrer slik at brukere kan utøve sine rettigheter under LGPD. For dette formål tilbyr vi en direkte kontaktkanal via e-post [email protected].

SAG. Foreldreadvarsler

100 Tecnologia, i samsvar med LGPD, har ikke som mål å samle inn data fra barn under 18 år og oppfordrer foreldre og foresatte til å overvåke internettbruken til barn og ungdom.

Vi erkjenner vanskelighetene med å verifisere brukernes alder, og vi forplikter oss til å umiddelbart slette eventuelle personopplysninger om mindreårige så snart de er identifisert.

For å rapportere hendelser med datainnsamling fra mindreårige, kan foreldre og foresatte kontakte oss på e-post på [email protected], slik at vi kan handle for å fjerne denne informasjonen.

VII. Gjennomgang av vår personvernerklæring

100 Tecnologia beholder retten til å endre sine retningslinjer for personvern etter behov, for å tilpasse seg nye teknologier, lover eller driftsendringer.

Vi er forpliktet til å kommunisere eventuelle endringer til brukerne våre tydelig og i tide. Vi oppfordrer deg til regelmessig å gjennomgå personvernreglene våre for å holde deg oppdatert på hvordan informasjonen din er beskyttet. Ved å fortsette å bruke tjenestene våre etter endringer godtar du de nye vilkårene.

VIII. Vår kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål eller kommentarer om personvernreglene, spørsmål om dine personlige data, våre datainnsamlings- og delingsmetoder, eller for å diskutere dine samtykkepreferanser, vennligst kontakt oss på [email protected].

RubikPanda OÜ

Registreringskode: 16826788

Estland.