Politika privatnosti – 100 Tecnologia

Ažurirano 17. studenog 2023.

Uvod i sažetak

Web stranica 100 Tecnologia, dostupna na https://100t.com.br, nudi širok raspon sadržaja, uključujući najnovije vijesti i promocije za razne proizvode i usluge. Osim toga, predstavlja ponude partnera, usmjeravajući korisnike na stranice relevantne za njihove interese.

Naš glavni fokus je povezati korisnike s najprikladnijim uslugama, pokrivajući područja kao što su aplikacije, zabava, savjeti i tehnološki napredak.

Veliku važnost pridajemo sigurnosti Vaših osobnih podataka. Naša Pravila o privatnosti odražavaju našu predanost zaštiti vaše privatnosti i sigurnosti vaših podataka.

Za pojašnjenja ili dodatne informacije o vašim pravima i mogućnostima korisnici mogu pristupiti našoj politici privatnosti ili nas kontaktirati putem e-pošte [email protected].

Opseg Politike privatnosti

100 Tecnologia djeluje kao platforma posvećena sadržaju i promociji proizvoda i usluga, posebice u područjima kao što su aplikacije i tehnološke inovacije. Njegova funkcija je isključivo promotivna, bez uspostavljanja izravnih ugovora s korisnicima.

Svaka komercijalna interakcija između korisnika i partnerskih oglašivača odvija se u okruženjima izvan 100 Tecnologia, koja ne zahtijevaju niti pohranjuju bankovne ili financijske podatke korisnika. Odnos web stranice s korisnicima temelji se isključivo na informacijama.

Važno je da korisnici obavijeste 100 Tecnologia putem e-pošte [email protected] ako zaprime zahtjeve za osobnim podacima. Platforma ne preuzima odgovornost za pokušaje prijevare od strane vanjskih subjekata.

O pristanku

Kada koriste 100 Tecnologia, korisnici se implicitno slažu s našom Politikom privatnosti, koja je ključna za zaštitu svih uključenih strana. Ako se ne slažete s ovim pravilima, preporučujemo da ne koristite naše usluge.

Važno je da se ova Politika razmatra zajedno s Uvjeti korištenja, zbog pravnih aspekata. Ovi dokumenti zajedno utvrđuju 100 praksi tvrtke Tecnologia u vezi s prikupljanjem podataka i odgovarajućim obvezama, pokrivajući i upravljanje web-stranicom i njezinu upotrebu od strane korisnika.

I. Informacije koje prikupljamo

A. INFORMACIJE PRIKUPLJENE IZRAVNO

Pregledavanje 100 Tecnologia ne podrazumijeva automatsko prikupljanje osobnih podataka. Međutim, kako bi pristupili ekskluzivnom sadržaju, korisnici se mogu registrirati, dajući informacije poput imena, e-pošte, telefona i adrese.

Ovo prikupljanje podataka u ograničenim područjima omogućuje tvrtki 100 Tecnologia ponudu personaliziranog sadržaja i provjeru identiteta korisnika, bilo da se radi o pojedincima ili tvrtkama. To vam također pomaže u stvaranju personaliziranih strategija za svakog korisnika.

Osim toga, prikupljamo osobne podatke kada korisnici kontaktiraju tvrtku 100 Tecnologia kako bi zatražili informacije ili prijavili probleme. Ovi se podaci pohranjuju za administraciju i kontrolu web stranice.

B. INFORMACIJE PRIKUPLJENE AUTOMATSKI

100 Tecnologia prikuplja ne samo osobne podatke dobrovoljno dane tijekom registracije ili izravnog kontakta, već i neosobne podatke tijekom pregledavanja web stranice. Ova zbirka poboljšava korisničko iskustvo i vodi kampanje naših partnerskih stranica.

Zapisi o pristupu (datoteke dnevnika) bilježe informacije kao što su IP adrese, vrste preglednika, pružatelji internetskih usluga, datumi i vremena pristupa, ulazne i izlazne stranice i napravljeni klikovi.

Koristimo kolačiće kako bismo razumjeli korisničke postavke. Kolačići prate aktivnosti kao što su klikovi za formiranje profila potrošača. To nam pomaže personalizirati ponude i iskustva, povećavajući relevantnost i prihvaćanje od strane korisnika. Kolačići se mogu onemogućiti u postavkama operativnog sustava korisnika; Neuspjeh deaktiviranja podrazumijeva pristanak na njegovu upotrebu.

C. INFORMACIJE IZ VANJSKIH IZVORA

100 Tecnologia koristi Google Analytics za analizu korištenja web stranice i poboljšanje korisničkog iskustva. Kolačići prate informacije kao što su duljina posjeta i pristupljene stranice, a više detalja dostupno je na službenoj web stranici Google Analytics.

Također koristimo analitiku i kolačiće trećih strana za generiranje zanimljivog sadržaja praćenjem vremena na web mjestu i posjećenih stranica. U fazama testiranja novih značajki, kolačići pomažu u održavanju dosljednog iskustva i procjenjuju potrebne optimizacije.

Za oglašavanje koristimo Google AdSense koji koristi kolačiće za prikazivanje relevantnih oglasa i ograničavanje njihovog ponavljanja. Više informacija možete pronaći u FAQ-ovima Google AdSense.

Oglašavanje je izvor financiranja stranice i budućeg razvoja. Kolačići bihevioralnog oglašavanja imaju za cilj prikazati vam relevantne oglase. Dodatno, kolačići za praćenje partnera pomažu nam identificirati je li korisnik došao preko partnera, omogućujući odgovarajući kredit.

Kolačićima partnera ne upravljamo mi, ali korisnici ih mogu onemogućiti u postavkama svog operativnog sustava. Preusmjeravanja na partnerske stranice ne impliciraju izravan odnos. Naša pravila o privatnosti vrijede samo za posjete 100 Tecnologia.

II. Kako koristimo vaše podatke

100 Tecnologia koristi informacije dobivene putem web stranice za poboljšanje korisničkog iskustva i učinkovitosti rada. To uključuje:

  • Održavajte web stranicu kako biste osigurali njezinu učinkovitu funkcionalnost.
  • Personalizirajte i proširite ponudu web stranice, udovoljavajući potrebama i preferencijama korisnika.
  • Analizirajte obrasce korištenja korisnika kako biste prilagodili funkcionalnost i sadržaj web stranice.
  • Razvijte nove proizvode, usluge i značajke, usklađene s rastućim zahtjevima korisnika i tehnološkim inovacijama.
  • Komunicirajte izravno s korisnicima ili preko partnera, pružajući korisničku podršku, ažuriranja web stranica i informacije za marketing i promocije.
  • Šaljite e-poštu o temama koje vas zanimaju, kao što su bilteni, promocije i druge najave.
  • Prepoznajte i spriječite lažne aktivnosti kako biste zaštitili sigurnost web stranice i integritet osobnih podataka korisnika.

III. Predanost zaštiti vaših podataka

100 Tecnologia ne prodaje korisničke podatke. Međutim, kao što je već spomenuto, možemo dijeliti podatke s partnerima kako bismo poboljšali korisničko iskustvo i razvili strategije za naše proizvode i usluge. Korisnici mogu odlučiti da se njihovi podaci ne dijele, u skladu s Općim zakonom o zaštiti podataka (ZZP).

Ponavljamo našu predanost sigurnosti u prikupljanju i pohrani podataka, s ciljem poboljšanja korisničkog iskustva i razvoja strategija, usluga i proizvoda za web stranicu.

Svjesni smo da potpuna sigurnost podataka na internetu nije zajamčena. Stoga 100 Tecnologia zadržava pravo pravnog odgovora na bilo kakvu povredu podataka od strane zlonamjernih trećih strana.

IV. Ostvarivanje Vaših prava

1. Vaša prava

Osobne podatke prikuplja 100 Tecnologia samo kada su neophodni za pružanje određene usluge. Ovo prikupljanje vrši se pošteno i zakonito, uz potpunu transparentnost i privolu korisnika, te pojašnjavamo svrhu i korištenje ovih podataka.

Možete odlučiti ne dati svoje osobne podatke, ali to može ograničiti našu mogućnost pružanja određenih usluga. Vaše osobne podatke ne otkrivamo javno ili trećim stranama, osim ako to nije propisano zakonom. Ukoliko želite brisanje Vaših osobnih podataka iz naše evidencije, molimo da nas kontaktirate.

2. Politika zadržavanja informacija

100 Tecnologia pohranjuje prikupljene podatke samo za razdoblje potrebno za pružanje tražene usluge. Podaci se pohranjuju uz učinkovite sigurnosne mjere kako bi se spriječio gubitak, krađa, neovlašteni pristup, otkrivanje, kopiranje, korištenje ili izmjena.

V. Opći zakon o zaštiti podataka (LGPD)

U Brazilu Opći zakon o zaštiti podataka (LGPD) osigurava zaštitu korisničkih podataka na internetu. Prema LGPD-u, korisnici imaju pravo pristupiti svojim prikupljenim podacima, zatražiti njihovo brisanje i po potrebi pokrenuti pravne radnje protiv tvrtki.

100 Tecnologia predano pruža sve potrebne informacije i olakšava odgovarajuće postupke kako bi korisnici mogli ostvariti svoja prava prema LGPD-u. U tu svrhu nudimo izravan kontakt putem e-pošte [email protected].

PILA. Roditeljska upozorenja

100 Tecnologia, u skladu s LGPD-om, nema za cilj prikupljanje podataka od djece mlađe od 18 godina te potiče roditelje i skrbnike da prate korištenje interneta od strane djece i adolescenata.

Prepoznajući poteškoće u provjeri dobi korisnika, obvezujemo se da ćemo odmah izbrisati sve osobne podatke maloljetnika čim se identificiraju.

Za prijavu slučajeva prikupljanja podataka od maloljetnika, roditelji i skrbnici mogu nas kontaktirati e-poštom na [email protected], kako bismo mogli djelovati u cilju uklanjanja ovih informacija.

VII. Pregled naše politike privatnosti

100 Tecnologia zadržava pravo izmjene svojih Pravila o privatnosti prema potrebi, kako bi se prilagodila novim tehnologijama, zakonima ili operativnim promjenama.

Predani smo jasnom i pravovremenom priopćavanju svih promjena našim korisnicima. Potičemo vas da redovito pregledavate naša Pravila o privatnosti kako biste bili u tijeku s načinom na koji su vaši podaci zaštićeni. Nastavkom korištenja naših usluga nakon promjena, slažete se s novim uvjetima.

VIII. Naši podaci za kontakt

Ako imate pitanja ili komentara o Politici privatnosti, pitanja o vašim osobnim podacima, našim metodama prikupljanja i dijeljenja podataka ili kako biste razgovarali o svojim preferencijama privole, obratite nam se na [email protected].

RubikPanda OÜ

Registarski broj: 16826788

Estonija.